Το NeridaBeachfrontVillas βρίσκεται στην περιοχή Πλημμύρι στη Νότια Ρόδο στον κόλπο Γερματά σε μία τοποθεσία εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς με ειδυλλιακή θέα που δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό ιδιαίτερα κατά την ανατολή του ηλίου και το ηλιοβασίλεμα.

Βρίσκεται 11 χλμ. από το χωριό Λαχανιά, 16 χλμ. μακριά από το χωριό Γεννάδι και 12 χλμ. από το χωριό Κατταβιά. Στα παραπάνω παραδοσιακά χωριά μπορείτε να βρείτε σούπερ μάρκετ, ξυλόφουρνους και παραδοσιακές ταβέρνες που σερβίρουν σε οικονομικές τιμές ελληνική κουζίνα με έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά και στους σπιτικούςμεζέδες.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας είναι 81χλμ. μακριά.

Πως θα φθάσω στο NeridaBeachfrontVillasαπό το αεροδρόμιο;

  • Μετά την έξοδο από το αεροδρόμιο της Ρόδου (με κατεύθυνση προς την πόλη) ακολουθήστε τις πινακίδες προς Φαληράκι και Λίνδο και προχωρήστε στο δρόμο αυτό μέχρι να φτάσετε σε μια διασταύρωση με φανάρι, που θα σας επιτρέπει να στρίψετε μόνο δεξιά.
  • Όταν στρίψετε δεξιά και βρεθείτε στη λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, θα κατευθυνθείτε προς την νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, προς τη Λίνδο.
  • Μετά την Κάλαθο, που είναι περίπου 6 χιλιόμετρα πριν τη Λίνδο, θα δείτε προς τα δεξιά σας πινακίδες με κατεύθυνση τα χωριά Λάρδος, Κιοτάρι, Γεννάδι, Λαχανιά, Πλημμύρι.
  • Μόλις εντοπίσετε την πινακίδα Πλημμύρι ακολουθήστε τις πινακίδες με την ένδειξη Nerida.
  • Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο με ενσωματωμένο gps αλλά και δυνατότητα μεταφοράς με δικό μας αυτοκίνητο (με χρέωση).

Τι αξιοθέατα υπάρχουν σε κοντινή απόσταση από τα δωμάτια μας;

1.Πρασονήσι

Μόλις 30λεπτά με το αυτοκίνητο από το NeridaBeachfrontVillas βρίσκεται ένας από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, το Πρασονήσι. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου σε μία διαδρομή με μεγάλη φυσική εναλλαγή. Κυματιστοί λόφοι εναλλάσσονται ανάμεσα στην ακτή και στα νότια τμήματα γης για να καταλήξουν σε μία στενή λωρίδα άμμου που ανάλογα με την παλίρροια κατακλύζεται από τη θάλασσα και αποκόπτει το νησάκι και στις 2 πλευρές της ακτής. Αυτό το μοναδικό φαινόμενο, έχει ως αποτέλεσμα το χειμώνα να είναι νησί και το καλοκαίρι χερσόνησος. Εξασφαλίζει στον επισκέπτη πάντοτε από τη μια μία φουρτουνιασμένη θάλασσα και από την άλλη μια γαλήνια. «Διαλέγετε και… παίρνετε!». Στο μικρό λόφο στέκεται αγέρωχος ο φάρος, που είναι ένα διατηρητέο κτίσμα το οποίο στέλνει το φως του στο ανοικτό πέλαγος. Πάντως είτε νησί, είτε χερσόνησος, το Πρασονήσι είναι το σημείο συνάντησης των νέων που αγαπούν την ιστιοσανίδα, αφού αποτελεί ιδανικό προορισμό για kitesurfing και kiteboarding.

2.Λίνδος

Η Λίνδος βρίσκεται 40λεπτά με το αυτοκίνητο από το NeridaBeachfrontVillas. Είναι πόλη και αρχαιολογικός τόπος στο ακρωτήριο Κράνα των ανατολικών ακτών της Ρόδου και απέχει περίπου 47χλμ. από την πόλη της Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα οι παραλίες, αλλά και η ιστορία της, την καθιστούν δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Πάνω από τη σύγχρονη πόλη δεσπόζει η αρχαία ακρόπολή, μια φυσική οχυρωματική θέση που αξιοποιήθηκε από τους αρχαίους κατοίκους της περιοχής, μετέπειτα από τους Ρωμαίους, τους Βυζαντινούς, τους Ιωαννίτες Ιππότες και τέλος, από τους Τούρκους