Το NeridaBeachfront Villas είναι ένα συγκρότημα τριών (3) πλήρως εξοπλισμένων βιλών στη Ρόδο, το οποίο βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία με πανοραμική θέα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει βλέποντας τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, μιας και τα όρια του συγκροτήματος ταυτίζονται με αυτά της παραλίας, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σ’ αυτήν.

Η κάθε βίλλα διαθέτει δική της ανεξάρτητη πισίνα πλήρως εξοπλισμένη με κρεβάτια, ομπρέλες, καρέκλες και τραπέζια.

Το NeridaBeachfront Villas αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για οικονομικές διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα σας, αλλά και το τέλειο ορμητήριο για να ανακαλύψετε την ατελείωτη φυσική ομορφιά της Νότιας Ρόδου. Αυτό το γραφικό παραθαλάσσιο καταφύγιο στον Κόλπο «Γερματά» είναι μία μοναδική εναλλακτική πρόταση για τις διακοπές σας, αφού τα άνετα και παραδοσιακά διαμερίσματα σας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας. Είναι η τέλεια επιλογή για μια οικογένεια, αφού οι ανέσεις που προσφέρονται θα σας κάνουν να έχετε μία άνετη και αξέχαστη διαμονή.

Παραλία

Η παραλία είναι αμμώδης και διακρίνεται για την καθαρότητα της, αφού δεν υπάρχει εύκολη προσβασιμότητα για το ευρύ κοινό, μιας και σε μήκος μερικών χιλιομέτρων δεν υπάρχουν ξενοδοχειακές ή άλλες μονάδες που να επιβαρύνουν την θάλασσα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη στεριά σε μερικά σημεία υπάρχουν ορισμένοι βράχοι από τους οποίους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών μπορεί κανείς να συλλέξει αλάτι, το οποίο δημιουργείται φυσικά, χρησιμοποιείται άμεσα στο φαγητό και είναι εξαιρετικά θρεπτικό και υγιεινό.